produk

kategori

bab

perusahaan

Puyang Jinglong Composite Materials Co., Ltd. didegaké ing taun 1995. Punika perusahaan darmabakti kanggo R & D, desain lan Processing saka FRP cetakan pultrusion, mati nyetak lan profil pultruded. perusahaan Jembaré saka luwih saka 5,000 meter, lan luwih saka 30 set macem-macem peralatan mesin, gedhe-ukuran pusat CNC mesin,-dhuwur tliti mesin grinding, etc., uga peralatan testing sampurna. Iku perusahaan lingkungan Proteksi dhuwur-tech sing spesialisasine ing R & D, produksi, dodolan lan layanan saka FRP.

maca liyane
ndeleng kabeh
paling anyar

News

Tampilan Online Chat!