barang

kategori

kira-kira

pausahaan

Xinxiang Jinglong komposit Bahan Co., Ltd. diadegkeun dina 1995. Ieu mangrupakeun parusahaan dedicated ka R & D, rarancang jeung ngolah FRP molds pultrusion, mati dijieun na propil pultruded. Pausahaan nyertakeun hiji aréa leuwih ti 5,000 méter pasagi, sarta boga leuwih ti 30 sét rupa parabot mesin, badag skala puseur CNC machining,-precision tinggi mesin grinding, jsb, ogé alat-alat nguji sampurna. Ieu mangrupakeun perusahaan perlindungan lingkungan tinggi-tech specializing di R & D, produksi, jualan na jasa tina FRP.

maca deui
nempo sadaya
pangtungtungna

wartos

WhatsApp Online Chat!